Astrologie in Utrecht Centrum

 Astrologie cursussen door Dick van der Mark

Logo van Astroloog Dick van der MarkDe cursussen Astrologie worden gegeven op elk niveau, van beginners tot bijscholing voor praktiserend astrologen. Centraal staat het inzicht dat men verwerft, de techniek is het middel. In elke Astrologie cursus wordt gewerkt met de horoscopen van de deelnemers.
Hieronder staan de diverse Astrologie cursussen vermeld.

(klik op de link voor data en prijzen)

Er is een open dag Astrologie op 30 augustus in Avanturijn. Deze dag duurt van 12:00-17:00 uur.

Basiscursus Astrologie, een kennismaking aan de hand van je eigen horoscoop vanaf donderdag 29 september 2014 van 20:00- 22:00 uur.
Spirituele Astrologie 1, over de essentie vanaf september 2014 op donderdag van 20:00- 22:00 uur (data volgen spoedig).
Spirituele Astrologie 2, vanaf 25 september 2014 op maandag van 20:00-22:00 uur.
Studie- en interpretatiebijeenkomsten, vanaf 8 september 2014 op maandag van 20:00- 22:00 uur.

Ieder seizoen zijn er nog meer activiteiten waaraan je kunt deelnemen, b.v. workshops over diverse thema’s, consultdagen in diverse centra, lezingen, beurzen, congressen en gastlessen aan Astrologie opleidingen die soms toegankelijk zijn voor niet-cursisten. De informatie hierover bevindt zich op de website van Dick van der Mark op de bladzijde getiteld actueel.
Voor vragen of aanmeldingen, zie kun je contact opnemen met Dick van der Mark:

tel: 030 – 2967175
e-mail: debekendeweg@dickvandermark.nl

Dick van der Mark

Astrologie docent Dick van der MarkAlle activiteiten worden gegeven door astroloog Dick van der Mark (1953), aangesloten als erkend lid en voorzitter van de Astrologische Associatie (ASAS).
Wat een zoektocht was het om, aangekomen op de wereld, iets te begrijpen van planeet aarde. Na een studie Nederlands en na begonnen te zijn als leraar in het voortgezet onderwijs, ontdekte ik mijn eerste grote inspiratiebron: de astrologie. Voor het eerst een wezenlijk referentiekader.
Na de fase van enthousiasme over de begrijpelijkheid en voorspelbaarheid van het leven, bleek de horoscoop te dienen als legitimering van het Weten. Wat kon er eigenlijk geweten worden zonder horoscoop?