Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Hatha Yoga

donderdag van 17:30- 19:00 door Atie Scheepstra 

Je kunt yoga definiëren als een oude oosterse leer die als doel heeft je te leren je geest tot rust te brengen en je lichaam gezond te maken. Door het beoefenen van yoga kun je meer in harmonie met jezelf en jouw omgeving leven.

Wanneer je de yoga tot een vast bestanddeel van je dagelijks leven maakt zal de betekenis van deze definitie je duidelijk worden. Maar ook wanneer je het wat kalmer aan wilt doen is het mogelijk de positieve invloed van de yoga in je leven te ervaren.

In de meeste gevallen leven we erg naar buiten gericht. We reageren veelal onbewust op de talloze prikkels die op ons afkomen. Dit kost erg veel energie en vaak kunnen we ons daardoor ontevreden en uitgeput voelen. We hebben dan het gevoel dat we geleefd worden en niet aan onszelf toekomen. Door toe te geven aan al die prikkels zijn we vervreemd geraakt van wie we werkelijk zijn. Yoga brengt je terug in contact met jezelf en geeft je rust en voldoening. Daarnaast is het doen van yoga fijn en leuk.

In Avanturijn werken we altijd met kleine groepen (8 tot 14 mensen in een yoga les). Daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor jou tijdens de yoga.

Kom ook yoga doen in Avanturijn!

Praktische info

Donderdagavond 17:30-19:00 uur. Gaat in Juli door. Geen les op: 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus 2019.

Kosten: 13 euro losse les (U-pas 10 euro). 10 lessenkaart: 100 euro (U-pas 90 euro)

Je kunt 15 minuten voor de les aanvangt je melden bij de balie van Avanturijn (Voetiusstraat 3, 3512 JL Utrecht)

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren