Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Qigong

Vanaf donderdag 31 oktober start ik met het geven van een wekelijkse training in de Lift Qii Up Pour Qi Down Methode. Acht weken zullen we samen deze methode beoefenen en zo heb je de kans om te onderzoeken wat dit met je doet.

Ik ben Lizabet en ik beoefen sinds 3 jaar dagelijks Qigong. In september ben ik gestart met de opleiding Zhineng Qigong docent. Graag wil ik mijn trainerskwaliteiten ontwikkelen en ben daarvoor op zoek naar 10 deelnemers die vanaf donderdag 31-10-2019 8 lessen bij mij willen volgen

In het kort:

De Lift Qi up Pour Qi down Methode is de basisoefening van Zhineng Qigong. Het is een bewegingsmeditatie. Bij de oefening wordt de levensenergie (Qi) in het lichaam ververst en opnieuw verdeeld. De bewegingen van de Lift Qi up Pour Qi down Methode zijn zacht, langzaam en eenvoudig.

Voor mij is het een oefening om les te geven in deze methode.

Wanneer?

Op donderdag 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 12 december, 19 decemberHoe laat?

19:45-21:00u

Waar?

Avanturijn

Voetiusstraat 3

Utrecht

Kosten?

€5,- per les

Doe je mee? Laat het mij dan weten. 

Lizabet


    Lizabet Benink

    l.benink@gmail.com

    06 14 68 74 60

Inschrijven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren