Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Stottertherapie

Beheerst stotteren jouw leven nog steeds?

Misschien had je ooit de hoop dat het stotteren uit zichzelf zou verdwijnen.

Misschien ging je al eens naar logopedie of stottertherapie, om aan te kloten met een spreektechniek en vervolgens weer terug te vallen.

Misschien heb je het stotteren geprobeerd te ‘accepteren’ en er maar mee te ‘leren leven’.

Om uiteindelijk te realiseren dat het stotteren, de spanning, de angst of de schaamte je toch nog steeds in de weg zit.

Dat het stotteren nog altijd een beklemmende invloed heeft op je leven, hoe subtiel het soms ook is.

In dat geval kan het wel eens de hoogste tijd zijn om dieper het stotteren in te duiken om er écht wat aan te doen.

1. Welkom bij jouw laatste stottertherapie.

Stop maar met zoeken – hier vind je letterlijk alles wat je nodig hebt om eindelijk te stoppen met stotteren. Hier vind je de blauwdruk om het huis te bouwen, de landkaart met de uitgestippelde route, oftewel: de oefeningen en inzichten die je nodig hebt voor een leven vrij van stotteren.

2. Ontdek hoe makkelijk vloeiend spreken hoort te zijn.

Wel eens stilgestaan bij de momenten dat het spreken al goed gaat? Je doet dan waarschijnlijk helemaal niet zo je best om vloeiend te spreken. In deze cursus ontdek je de geheimen om jezelf in iedere situatie met zulk gemak en spontaniteit te uiten. En nog lekkerder is het feit dat daar helemaal geen technieken, trucs of andere gekkigheden voor nodig zijn.

3. Ontwikkel eindelijk verandering op een diep niveau.

Stotteren blijft je leven beheersen totdat je het bij de oorzaak aanpakt. Daarom nemen wij jou mee naar de verborgen fysieke en psychologische patronen die jouw spreken alsmaar blijven saboteren. Door het onkruid met wortel en al te verwijderen zorg je voor een ware spraaktransformatie en kun je afscheid nemen van de spanning, angst, schaamte en ups en downs in je spreken.

4. We nemen de tijd om het echt goed te doen.

Te snel, te oppervlakkig, kort en te vluchtig: allemaal redenen waarom men terugvalt na het volgen van stottertherapie. Daarom bouwen we hier aan een huis dat nooit meer instort. We nemen de tijd om jouw vloeiende spreken stap voor stap op te bouwen. Zodat het de tand des tijds doorstaat.

5. En dat 100% zonder enkel risico.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze cursus jou ontzettend veel gaat brengen. Maar mocht het toch echt zo zijn dat de cursus niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je na de cursus binnen 30 dagen je geld terugvragen. Zonder vragen krijg jij dan gewoon het bedrag teruggestort.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren