Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Tao Fusie Advanced avond

Tijd: Maandagavond 18:00- 19:30 uur vanaf 21 september 2020. Voor nu alleen livestream 20:00-21:30 uur op maandag.

Ivm de aanhoudende verlenging van de maatregelen die het kabinet neemt is deze groep in elk geval t/m maart niet mogelijk.

Wel kunnen de gevorderden aansluiten bij de livestream les van 20:00 uur op maandag (Kosten: halve strip, dwz €7,50). Je hoeft niet door de regen, koude of donkerte heen en weer te gaan. Je kunt tijdens de les heen en weer lopen, pizza eten, naar het toilet gaan, hoesten en kuchen zoveel je wilt zonder dat je iemand stoort en na afloop meteen je bed in rollen. Ook handig.

Desalniettemin willen we natuurlijk allemaal zo snel mogelijk weer in een groep met elkaar trainen. Zodra dat weer kan wordt het gepland!

Kosten: Kan uitsluitend met strippenkaart gedaan worden

Strippenkaarten kosten €150,- (10 strippen)

Meer lezen

Wat kost mijn training? Praktische info over prijzen en kortingen.

Inschrijven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren