Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Tao Fusie Advanced avond

Tijd: Maandagavond 18:00- 19:30 uur vanaf 21 september 2020

Let op: er kunnen ivm de 1.5 meter richtlijnen slechts 6 deelnemers fysiek aanwezig zijn, daarvoor is het belangrijk dat je je opgeeft voor een datum en ook op tijd doorgeeft als je niet kunt komen. Je mag je al opgeven voor alle data van het eerste trimester (tot eind december) via een internet agenda. De link daarvoor heb je gekregen van mij als je eerder in deze groep zat. Als je dus wilt instromen, mail mij dan even voor die link.

De inschrijving sluit op 7 september.

Nadat iedereen zich heeft opgegeven ga ik een humane indeling maken, waarbij iedereen de kans krijgt zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Ook mensen die bijvoorbeeld maar soms kunnen komen, krijgen zo een kans om mee te doen.

Maar niet getreurd als je niet kunt meedoen:

  1. Er is een livestream van dezelfde les (je kunt je ook gewoon daarvoor opgeven) deze les kost een halve strip (dwz €7,50),
  2. Je hoeft niet door de regen, koude of donkerte heen en weer te gaan,
  3. Je kunt tijdens de les heen en weer lopen, pizza eten, naar het toilet gaan, hoesten en kuchen zoveel je wilt zonder dat je iemand stoort en na afloop meteen je bed in rollen. Ook handig.

Kosten: Kan uitsluitend met strippenkaart gedaan worden

Strippenkaarten kosten €150,- (10 strippen)

Meer lezen

Wat kost mijn training? Praktische info over prijzen en kortingen.

Inschrijven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren