Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Detox training

De Detoxtraining wordt een paar keer per jaar gegeven. Als er weer een groepsgrootte van meer dan 4 mogelijk is wordt er weer een datum gepland. Meer info onderaan deze pagina.

Je lichaam maakt zichzelf schoon en heeft speciale organen die daarbij helpen zoals je lever en je nieren. Toch is het fijn om zo nu en dan wat extra aandacht te geven aan het ontgiften van je lichaam en dit te stimuleren, zoals met deze detoxtraining.

De training werkt zowel op je lichaam als op je emoties. Je wordt weer schoon en helder van binnen!

Dit is waarom we detoxen:

  • Ontspannen en meer contact met jezelf krijgen: de spanning (stress en verharding) uit je lichaam loslaten. Zowel fysiek als emotioneel detoxen. Je krijg meer contact met je organen waardoor je deze kunt ontgiften, opladen en beter kunt laten functioneren.
  • De verbindingsbuisjes in je lichaam schoonmaken: De kleinste bloedvaten (Capilaries), het lymfevocht en het spijsverteringskanaal, we kunnen met eenvoudige oefeningen de doorstroom verbeteren. Je lichaam bestaat uit veel zachte weefsels die met elkaar verbonden zijn en sappen uitwisselen. Als je dit stimuleert ga je je beter voelen en beter functioneren. Veel processen hebben lichaamsbeweging nodig, je leert hier de oefeningen om dat zelf te doen.
  • Schoon en helder worden: Na het detoxen voel je je lekker van binnen, zowel fysiek als emotioneel. Het is een fijn cadeau aan jezelf!

Dit is wat we doen:

  • We openen de huid met de bamboohitter om zo de huid te detoxen en meer contact met je lichaam te krijgen
  • We gebruiken de Mungboontjes om onze gewrichten dieper te ontspannen.
  • We gebruiken de metalen hitters om de haarvaatjes in onze organen schoon te maken en meer contact met je organen te krijgen.
  • We doen oefeningen om het lymfevocht te stimuleren, wat erg goed is voor je immuunsysteem.
  • We leren onze (eigen) buik masseren om zo de spijsvertering te stimuleren.
  • We doen de Zes Helende Klanken om emotioneel te detoxen, het contact met je organen te versterken en hun werking te verbeteren
  • We leren de organen op te laden met ademhalingstechnieken.

Je krijgt ook een (digitaal) werkboek met daarin alle informatie uit de training en aanvullende info.

We trainen we in kleine groepen waar voldoende aandacht is voor iedereen voor persoonlijke begeleiding en vragen.

Hieronder staan een aantal filmpjes over het detoxen, die ik als livestream gegeven heb. Ze geven ook een indruk van de training.

Lekker in een groepje de detox doen is niet alleen fijn voor je lichaam en geest, maar ook een leuk dagje voor jezelf!

Lever detox

Je organen de ruimte geven

Vraag over voeding

Detox volgens de 5 elementen

Praktische informatie:

Datum: voorjaar 2021 (wordt nog nader bekendgemaakt)

Tijd: 10:00- 17:00 uur

Maximaal aantal deelnemers: 6 (bij opheffen 1.5 meter richtlijn 12)

Advies: gebruik 24 uur vantevoren gezonde voeding en drink voldoende. Laat belastende etenswaren/dranken (alcohol, koffie en alles met toegevoegde stoffen) zoveel mogelijk achterwege.

Kosten: 80 euro

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren