Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Geef ruimte aan je Hart

             

In de Tao gaan we uit van de 3 dantiens, de onderste die sterk met je fysieke lichaam (Jing) verbonden is, de middelste die met het hartvuur (chi) en je energielichaam verbonden is , en de bovenste (shen) die sterk verbonden is met je hoger zelf, je inspiratie en je lichtlichaam.

Deze training gaat uit van de middelste Dantien. Je verbindingen in de wereld en met je diepere zelf.

We gaan ons gevoel en onze verbinding met het hartvuur versterken. Waardoor je ook een verdieping in je training zult ervaren. Deze dag (14 maart) is open voor iedereen. Vooralsnog zijn er 6 plaatsen beschikbaar, maar aangezien het goed mogelijk is dat we in maart 2021 geen anderhalve meter afstand meer hoeven houden kun je bij overinschrijving je op de wachtlijst zetten. Als er veel mensen op de wachtlijst staan doe ik een extra dag op 21 maart.

Datum: Deze training staat in de planning als we weer met groepen mogen trainen.

Tijd: 10:00- 17:00 uur

Kosten: 80 euro

Opgave via mail (rphageman@gmail.com)

                                                                                                          

 Hartvuur 1: het Hartvuur openen (18 mei)

 Hartvuur 2: je hartvuur in je training gebruiken (20 mei)

 Vraag en antwoord over pijn bekkengebied (vrouwen en mannenpijn) 20 mei

 Hartvuur 3: Je gevoelens toelaten en hartvuur versterken (22 mei)

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren