Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Tao Fusie dagtraining

Deze training wordt alleen in fysieke aanwezigheid gegeven (geen livestream) en alleen op hele dagen. Deze training is helaas vol. Imv de 1.5 meter richtlijn werken we met een wachtlijst. Mocht het zo zijn dat we weer zonder afstand kunnen trainen, dan hebben de mensen op de wachtlijst ook een plek (geef je dus op als je interesse hebt, het duurt nog even voor de training start). Mochten er 6 mensen op de wachtlijst staan, ga ik naar alternatieve data kijken voor een extra groep.

Fusie van de Vijf Elementen is een techniek waarbij je je innerlijke energie (emoties, gevoelens, ladingen en patronen) op een diepe laag verteert. Hierdoor kom je tot een neutrale positie in je beleving, emoties en gedachten, zonder dat het je energie kost. Je hoeft dus niets te onderdrukken, te compenseren of te 'parkeren' en komt, zoals dat heet, lekker tot jezelf. Met andere woorden: je wordt minder een speelbal van alle turbulenties en/of starheid die je soms in jezelf of in je dagelijkse leven kunt ervaren en uiteindelijk kun je vanuit je zogeheten 'nulpunt' de wereld tegemoet treden.

Waarnemen en ervaren vanuit je nulpunt is een heel fijne gegronde manier van zijn. Het is het zijn vanuit je lichaam, onze natuurlijke staat van zijn. De tegenhanger van het 'in je hoofd zitten' of gevoel van 'uit balans zijn'. Het vanuit je nulpunt zijn, is wat we in de training leren.

Het Fuseren (samensmelten) doe je diep in je buikcentrum, in 'de onderste Tantien', zoals de Taoïsten het noemen. Het is een eeuwenoude traditionele techniek, die perfect aansluit bij moderne inzichten uit de fysiologie en psychologie. Vanuit de fysiologie is bekend dat de buikhersenen ons gevoel van veiligheid, emoties en patronen reguleren. Je voelt dit als buikgevoel (bijvoorbeeld als je verliefd bent of een spreekbeurt moet houden) en als emoties en gevoelens. Het hoofd kijkt er alleen maar naar en is erbij. Het hoofd kan ook niets veranderen zonder de buikhersenen (bedenken dat je niet meer bang bent voor een aanstormende grote hond werkt niet). De kans bestaat zelfs dat je ‘je hoofd verliest’.

Echt veranderen en transformeren van jezelf gebeurt via de buikhersenen. De fusie van de 5 elementen, zoals ik deze in de training doorgeef, gaat dan ook via het lichaam. Fusie heeft veel raakvlakken met de moderne psychologie en gedragswetenschappen. In ons lichaam slaan we alle innerlijke energie op, die daar blijft totdat we het verteren. Zo kun je bijvoorbeeld jaren na een trauma (zelfs als dit in de vroege jeugd is gebeurd) weer alles naar ‘boven halen’ en uiteindelijk verwerken. De reden dat we vaak ‘in ons hoofd’ zitten is ook omdat we in ons dagelijks leven al die spanningen, ladingen en emoties meestal niet kunnen gebruiken. Het verwerken gaat echter nadrukkelijk niet vanuit het hoofd, maar echt via je lichaam. Veel moderne therapeutische technieken zoals bijvoorbeeld het ‘lichaamswerk’ gaan van je lichaam uit. De fusie van de Vijf elementen gaat ook van je lichaam uit. Het werkelijk doen van Fusie, vergt dat je goed verankerd in je lichaam zit. Dat is de basis van alle persoonlijke verandering. In de lessen besteden we daar veel aandacht aan.

Er start een dagtraining Fusie vanaf 3 oktober 2020, 8 dagen tot 12 juni 2021. Omdat Fusie zich beter leent voor een dagtraining, wordt deze training niet in de avonduren gegeven.

De Fusietraining is een mogelijk vervolg op de basistraining (basis 1 en basis vervolg). Waar je in de basistraining je lichaam transformeert, doe je dit in de fusietraining met je chi-velden, je patronen en persoonlijkheid. De fusietraining is ook een goede voorbereiding op alle overige verdiepingstrainingen van de Tao zoals de Seksuele Alchemy, de Chi Nei Tsang (orgaanmassage), de Tai Chi chikung en De Kan en Li meditaties.

Met de fusietechnieken leer je om zelf ladingen, patronen, emoties en ervaringen te integreren op een diep niveau.

Je leert in deze training:

  • Belangrijke technieken die de fusie echt maken en laten indalen in je lichaam en persoonlijkheid.
  • Hoe je in jezelf kunt integreren waardoor de weg open is voor echt veranderen.

De klassieke fusietechnieken zoals:

  • Paqua’s.
  • De 8 wonderkanalen.
  • Het schoonmaken van je ruggengraat.
  • Schoonmaken van je hersenen en geslachtsorganen.
  • Het sealen van de vijf zintuigen.
  • Het sealen van je aura.
  • Het maken van een etherisch dubbel.
  • Daarnaast doen we veel transformatie technieken.

Introductiefilmpjes

 De Reis naar binnen 1

 De Reis naar binnen 3

Praktisch

Info en opgave: opgave a.u.b. via email rphageman@gmail.com, info: 030 2331766

Data (2020-2021). Deze training zit helaas vol. Je kunt je wel opgeven voor een wachtlijst. Bij 6 mensen op de wachtlijst start ik (op andere dagen) een 2e groep.
Zaterdag 3 oktober, 7 november (vervallen), 5 december (vervallen) 2020,  23 januari (vervallen), 20 februari (vervallen), 10 april (gaat vermoedelijk ook vervallen), 15 mei en 12 juni 2021. De overige data worden nog gepland. Dit kan zijn in het najaar.
Deze training is inclusief het digitale  Fusiewerkboek.

Wat kost mijn training? Praktische info over prijzen en kortingen.
Exacte programma van de dagtraining per dag

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

Inschrijv

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren