Healing Touch in Utrecht Centrum

Level 1

Healing Touch, een vanuit het hartcentrum gerichte energetische therapie opleiding – Level 1
Healing Touch NL is een stichting zonder winstoogmerk, en biedt sinds 1996 een opleiding aan voor de wereldwijd erkende Healing Touch Practitioner, en nu exclusief in Nederland, de in 2016 vernieuwde opleiding tot Healing Touch Therapeut.

Level 1 is een kennismakingweekend met de basis technieken. Je leert hoe en wanneer je deze kan gebruiken. Dit introduktielevel helpt om jouw intuitie en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Je leert wat er nodig is om een praktijk te ontwikkelen of de lesstof binnen de bestaande werkomgeving te gebruiken.

Zoek jij naar inspiratie en ontwikkeling of verdieping van je professioneel en persoonlijke pad, dan heb je vanaf Level 1 een keuze uit de volgende 3 trajecten. Om je optimaal binnen jouw traject te ontwikkelen, beslis jezelf welke traject je afrondt.

De vervolg Levels 2 en 3 worden 25-26 november en 10-11 februari 2018 in Avanturijn aangeboden.

Healing Touch Buddy: Iedereen kan Level 1 en 2 volgen voor zelfzorgdoeleinden en mantelzorg, of daarna aan Level 3 meedoen om krachtiger te worden en de eigen zelfontwikkeling te vergroten. Na afronding ontvang je het HT Buddy certificaat.

Healing Touch Practitioner: Opteer je voor het volledige HT-opleidingsprogramma tot Healing Touch Practitioner (HTP), dan rond je de Levels 1 t/m 5 na 2-3 jaar succesvol af, en ontvang je het HT Practitioner diploma.

Healing Touch Therapeut : Wil je meer kennis- en praktijkverdieping, dan kun je je vormen tot een volwaardig Healing Touch Therapeut (HTT). Instroom is hbo- of mbo-opgeleiden met hbo-denkniveau. Het diploma HTT is HBO-conform geaccrediteerd door de SNRO.

Via deze link vind je meer informatie over de inhoud van Level 1, de doelen, kosten en kun je je inschrijven.