Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Hersteltraining

Deze training helpt je lichaam weer gezond maken.

Je leert oefeneningen die de ontgifting van je lichaam stimuleren en de doorstroom van alle belangrijke sappen in je lijf ruimte geven.

Het is een belangrijke hulp bij herstel na klachten van het ziek zijn of bijvoorbeeld klachten na een vaccinatie. Trainingen op je eigen tempo, afgestemd om je beter te voelen, weer meer concentratievermogen en helderheid te krijgen en terug te keren naar een fijne zijnstoestand.

Deze training is in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren trainer. De oefeningen zijn voor iedereen te volgen (we doen geen moeilijke dingen). Er is veel persoonlijke aandacht en de lessen zijn geschikt voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken.

Deze training helpt ook bij veranderingprocessen, van binnen en van buiten.

Bij het loslaten van stress en spanning in je lijf.

En je weer afstemmen op je eigen kracht en vrije wil.

Geef je gezondheid een boost met deze trainingen.

Ze zijn zowel live (in aanwezigheid) met kleine groepjes als online te volgen.

(Als je er niet bij kunt zijn, kun je de les via de stream volgen, je krijgt ook een filmpje van het materiaal zodat je thuis makkelijk verder kunt)

Tijd: dinsdagochtend van 10:00- 11:00 uur

Datum: vanaf 1 juni 2021 (of als het mag al eerder)

Kosten: 15 euro per les; 140 euro voor een strippenkaart van 10 keer (onbeperkt geldig).

Je kunt ook met je U-pas budget meedoen.

Meer info: 0642140512

Inschrijven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren