Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Livestream Healing Tao

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend (vanaf 30 maart) om 10:00 uur kunt u een livestream bijwonen met simpele oefeningen die het lichaam ontspannen. De stream duurt ongeveer een half uur. Daarna is er nog ruimte voor vragen.

Deze livestreams wordt u aangeboden door Avanturijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel vragen we voor de mensen die het wel kunnen missen een vrijwillig bijdrage. Als je niets kunt missen is dat geen enkel probleem.

De livestream wordt via Zoom uitgezonden. Je kunt het op je computer zien of op je telefoon. Een groter scherm is aan te bevelen omdat we ook aktief wat oefeningen gaan doen en het niet handig is om dit met een telefoon in je hand te doen. Het programma Zoom is gratis en kun je downloaden op deze site: Zoom download

Als je wilt meedoen kun je de link die onderaan deze pagina staat gebruiken. Geef je eventueel van tevoren op via: rphageman@gmail.com. Ook als je de meditaties op Mp3 wilt. Zet dat dan in de mail erbij.

Er zijn maximaal 100 plekken.

Als je een camera hebt en microfoontje kun je participeren. Maar dat hoeft niet, dus als je een slechte haardag hebt (en tja alle kappers moeten 3 maanden dicht) dan zet je gewoon je camera uit!

Voel je welkom en we hopen je te kunnen helpen met een meer ontspannen lichaam en stressbestendige geest.

Geluidsbestanden (deze staan alle op soundcloud)

Ik heb een aantal meditaties gemaakt, waarvan er een aantal op deze pagina staan. Je kunt er ook om vragen via je mail, mocht het niet lukken ze zelf via soundcloud te uploaden.

1. Klik hier voor het downloaden van de 'ontspannings meditatie' gebaseerd op adem, zucht en gaap.

2. Voor het downloaden van de 'progressieve spierontspanning' klik hier, en voor de uitleg van de progressieve spierontspanning klik hier

 

Videobestanden (via YouTube kanaal "Healing Tao")

Link naar volledige playlist youtube kanaal: Playlist alle video's

Livestream 1: Stress uit je lichaam en ontspannen staan

 

Livestream 2: Dieper in je lichaam dalen en je lichaam verzachten door kloppen

Livestream 3: Je gewrichten openen theorie

Livestream 3: Volledige 30 minuten training om te ontspannen.

Dit is de link naar de livestream van Avanturijn op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 10:00 uur.

Deze werkt pas als ik zelf ingelogd ben rond 9:30 uur Link Zoom meeting livestream

Dit wordt je aangeboden door Cursuscentrum Avanturijn.

Voor vrijwilllige bijdragen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht.

Als je niets kunt missen mag je ook gewoon 'dank je wel' zeggen.

 

Heb je vragen?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren