Massage in Utrecht Centrum

Link: Website Heidi

Heidi_SchellekensMijn massages worden als zeer ontspannend ervaren. Toch heeft elke massage een eigen karakter, afgestemd op de behoefte van dat moment. Afhankelijk van wat nodig is gebruik ik technieken uit de klassieke massage (gericht op spieren), energetische massage (gericht op energiebanen), holistic pulsing, ontspanningsmassage en ademtherapie.

Ik masseer vanuit holistische visie. De kern daarbij is aandacht. Een holistische massage bied je de mogelijkheid om te voelen en te ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft. Daarom vind ik het belangrijk dat er naast een uitgebreide massage, ook voldoende tijd is voor binnenkomst en afronding. Een  massagesessie duurt dan ook 75 of 90 minuten.

Door je te laten masseren en aan te raken ontstaat er ruimte om bewust te voelen wat er is, hoe het met je gaat. Als je voelt dat het tijd is voor verandering in bepaalde gebieden van je leven, combineer ik de massage met elementen uit de pulsar coaching. We zetten dan samen een traject in waarbij we werken met een leervraag rond een thema wat voor jou actueel is. Ook kunnen we kijken naar jouw unieke talent, je verlangens, je blokkades. Een krachtig middel in combinatie met mijn massage.

Over Heidi

Heid_Schellekens2Ieder van ons heeft een uniek talent. Of liever gezegd: ís een uniek talent. Wij zijn van nature allemaal ergens opvallend goed in. Mijn talent laat zich het beste vertalen in het zinnetje ‘wees lief’. Ik spoor mensen aan lief te zijn voor zichzelf. En dat is dan weer de basis voor mijn talent in het geven van massages.

Uiteraard heb ik de nodige opleidingen en cursussen gevolgd. Bij HOLOS Academie voor Massagetherapie in Utrecht heb ik in 2009 mijn diploma behaald tot holistisch masseur. Daarnaast ben ik geschoold in coaching en lichaamsgericht werken. Momenteel studeer ik aan de 3-jarige Pulsar Academie: (coachings)opleiding in bevrijdingswerk.

Met mijn praktijk is ook een initiatief geboren: Lief Initiatief. Het idee is om mijn talent dagelijks zoveel mogelijk in te zetten. Om de wereld een klein beetje mooier en liever te maken. Ik vraag hiervoor soms ook jouw input dus houd mijn Facebook pagina in de gaten!

 

Ik geloof
dat ik geen groter geschenk
kan ontvangen
dan door de ander
te worden gezien
te worden gehoord
te worden begrepen
en aangeraakt.

Het grootste geschenk
dat ik kan geven is
de ander te zien
te horen
te begrijpen
aan te raken
wanneer dat gebeurt
voel ik
dat er contact is gelegd.

(Virginia Satir)

Praktische Info:

Zie deze link naar de website van Heidi voor de actuele tarieven.