Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Livestream Healing Tao

Vanaf 30 maart t/m 26 juni 2020 (tijdens de Corona Lockdown) heb ik op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend korte livestreams gegeven van 10:00-10:30 uur. De resulterende 50 filmpjes staan inmiddels geordend op deze site en kun je nog steeds bekijken via de links in het overzicht hieronder en onderaan de pagina.

Online gegeven Tao trainingen (klik op link voor de filmpjes):

Als een training in een groep wordt aangeboden staat dit op de betreffende pagina erbij. Op dit moment is er helaas maar plek voor 6 mensen in de groep. Een aantal trainingen is ook te volgen via livestream. De youtube filmpjes (trainingen van een half uur) staan op de betreffende pagina's erbij.

Nieuwe dagtrainingen (losse dagen):

  • Ruimte geven aan je hart: je hartvuur inzetten in je training en je patronen oplossen. De weg naar werkelijke vrijheid (dagtraining voorjaar 2021)
  • Detoxtraining: je lichaam ontgiften en schoonmaken van binnenuit (dagtraining voorjaar 2021)

Nieuwe dag- en avondtrainingen:

  • Tao Basistraining: Gezonder en vitaler worden, de basisprincipes uit de Taotraining (Innerlijke Glimlach, Zes Helende Klanken en Energetische Kringloop) leren om jezelf beter te voelen, je te verbinden met je lichaam en vitaler te worden (start avondtraining vanaf 29 september 2020 en dagtraining vanaf zondag 24 januari 2021)
  • Je meer verbinden met je lichaam en jezelf opladen:  (vervolg Tao Basis) Je lichaam beter voelen en gronden en je energie opladen. Beter bij jezelf blijven in alle situaties. De intelligentie van je lichaam en buikhersenen gebruiken (alleen avondtraining vanaf 28 september 2020 19:45-21:15 uur)
  • Tao Fusie: (kun je na de basis 1 doen) In deze training transformeren we onze patronen en leer je om weer energetisch heel te worden. (Alleen dagtraining)

Alleen filmpjes:

De links staan ook onderaan deze pagina.

Meditaties (deze staan alle op soundcloud)

Ik heb meditaties gemaakt, waarvan er een aantal op deze pagina staan. Die kun je doen naast de fysieke oefeningen op de filmpjes. Je kunt er ook om vragen via je mail, mocht het niet lukken ze zelf via soundcloud te uploaden. Dan stuur ik je de Mp3. Je mag ze onbeperkt gebruiken of doorgeven.

1. Klik hier voor het downloaden van de 'ontspannings meditatie' gebaseerd op adem, zucht en gaap.

2. Voor het downloaden van de 'progressieve spierontspanning' klik hier, en voor de uitleg van de progressieve spierontspanning klik hier

3. Actieve buikmassage. Klik hier voor deze meditatie

4. Meditatie om beter te slapen. Klik hier voor deze meditatie.

5. Meditatie: emotionele en mentale weerbaarheid, 2 versies: - met uitleg (lange versie) klik hier

                                                                                                                        - zonder uitleg (korte versie voor herhalen) klik hier

Livestream

Via zoom kun je de open les op dinsdagavond augustus 25 volgen. Van 20:00- 21:00 uur. Er is ook plek voor maximaal 6 mensen in de les, dat geldt vooralsnog ook voor de trainingen die in het najaar starten. Als je er bij wilt zijn, geef je dan op via deze mail: rphageman@gmail.com . Aan het via livestream of in fysieke aanwezigheid in de proefles zijn geen kosten verbonden.

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/533377190

Meeting ID: 533 377 190

De livestream wordt via Zoom uitgezonden.  Je kunt het op je computer zien of op je telefoon. Een groter scherm is aan te bevelen omdat we ook aktief wat oefeningen gaan doen en het niet handig is om dit met een telefoon in je hand te doen.

De link werkt zonder de Zoom app, maar met de app krijg je doorgaans een iets betere verbinding. Zoom is gratis en kun je downloaden op deze site: Zoom download

Als je wilt meedoen kun je de link op deze pagina gebruiken. Als je vragen hebt, stuur een mailtje via: rphageman@gmail.com.

Gratis filmpjes van de livestreams

Deze kun je blijven bekijken via het YouTube kanaal Avanturijn (klik op de link)

Maar ook staan ze in het overzicht hier boven aan de pagina (meer geordend voor het overzicht bij de specifieke onderwerpen uit de trainingen).

Als je de meditaties op Mp3 wilt (je kunt ze via soundcloud beluisteren, maar het is handiger via Mp3), stuur me dan even een mail.

Deze trainingen worden je aangeboden door Cursuscentrum Avanturijn.

Je mag ze gewoon gebruiken wanneer je wilt.

Je mag een vrijwillige bijdrage geven als je dat wilt, dat wordt ook zeer gewaardeerd :)

Voor vrijwilllige bijdragen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht.

Vrijwillige bijdrage

Als je het  'Corona bijdrage' o.i.d. noemt is het vrijgesteld van btw.

De mensen die een vrijwillige bijdrage storten krijgen premium filmpjes waar dingen wat verder uitgelegd worden. Het is dus handig als je bijvoorbeeld je mailadres erbij zet of even een mail stuurt met je gegevens.

Heb je vragen?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren