Proeflessen Tao en Yoga

Binnenkort zijn er open lessen voor de  Classical Yoga en de Tao lessen (zie onder):

TAO:   Proefles: Als je interesse hebt in de avondtraining, dagtraining of opleiding kun je je opgeven voor een vrijblijvende proefles. De eerstvolgende is op dinsdagavond 26 juni mei 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.  Alle info van de Tao trainingen staat op de links naar Basis trainingFusie training en Instructor opleiding. Als je niet kunt op die datum, maar wel een proefles wilt doen, stuur dan ook een mail, de volgende proefles is op een andere datum en tijdstip. Geef je op per e-mail (rphageman@gmail.com)

Vanaf september 2018 starten diverse trainingen van de Tao op hele dagen in de weekeinden en tevens zijn er parallelgroepen op maandag en dinsdagavond. Er is een basistraining, verdiepingstraining, Fusie en opleiding.

Verder is er op 13 mei (moederdag) een detoxdag, met speciale aanbieding voor moeders!

CLASSICAL YOGA: Gratis introductieles op woensdag 27 juni 2018 van 20:00 uur tot 22:00 uur in Avanturijn.
Laat je inspireren door deze SLOW YOGA! Tijdens de les neem je de tijd om jezelf te leren kennen,
fysiek, mentaal en emotioneel. Je krijgt persoonlijke aandacht in een kleine groep. Serieuze studie
van de kunst van Yoga. KOM en Meld je aan: 06-53387554 of mail naar classical-yoga@hotmail.com. De les is Engels gesproken.

CLASSICAL YOGA: Free introduction class on Wednesday 21 March 2018 from 6 p.m. until 8 p.m. in Avanturijn. Get inspired by SLOW YOGA! During the class you will take the time to get to know yourself better; physically, mentally and emotionally. In a small group of practitioners you will enjoy personal attention. A serious studies of the Art of Yoga. Join us and Register: 06-53387554 or mail to classical-yoga@hotmail.com. The class is English spoken.

Voor als je meer wilt weten over yoga houdingen en de yoga filosofie. Voor een betere lichaams (-mentaal) houding, meer energie, verhoogde concentratie, ontspanning en ademhaling. Ook kun je bij Classical Yoga wekelijkse lessen volgen, een maandelijkse Studiegroep volgen, privé les krijgen en medische klachten, zoals rugpijn, RSI, hoofdpijn etc.  laten verhelpen. Wees er op tijd bij, want vol is vol. Je vindt meer informatie over de lessen op        www.classicalyoga.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.