Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Tao Basistraining

Als je interesse hebt voor de training en eerst een proefles wilt doen, kan dat. De eerst volgende Tao proefles is op maandagavond 30 september om 19:45 uur.  

Als je op deze datum niet kunt, geef dat dan ook via hetzelfde mailadres op, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe proeflessen.

Geef je op voor een proefles

In deze basistraining van de Healing Tao leer je uitgebreid alle basistechnieken:

 • De Innerlijke Glimlach.
 • De Zes Helende Klanken.
 • De Hemelse Kringloop.
 • De IJzeren Hemd Chikung (alle basistechnieken).
 • De Healing Love (Seksuele Alchemie) technieken.
 • vVeel extra technieken om beter te ontspannen.
 • Stress los te laten.
 • Dieper in je lichaam te zinken.
 • je eigen training zelf vorm te geven.

Nieuwe data voor Tao dagtrainingen  2020

Totaal 6 zaterdagen
18 januari
15 februari
7 maart
4 april
9 mei
13 juni 2020

Tao avondtrainingen

Tijd: Maandagavond 19:45- 21:15 uur vanaf 30 september 2019

De avondtraining is iets uitgebreider en begint in september 2019. Deze wordt in 3 trimesters van 10 lessen elk gegeven op de avonduren.

Bij de avond- en dagtraining krijg je 2 digitale werkboeken:

 1. Het Metawerkboek (114 pagina’s) waarin alle theorie en technieken over het ontspannen, zinken in jezelf en je eigen training zelf vormgeven beschreven staan. In het werkboek staan veel tips voor jezelf over je training, over voeding voor jezelf en over de werking van je lichaam en psyche.
 2. Het Klassieke Tao basis werkboek (65 pagina’s), waarin alle Basis Tao technieken uitgebreid beschreven staan.

Na het voltooien van het basisjaar is het kun je de verdieping basistraining of het fusiejaar te doen. Waar het basisjaar en verdieping basis een transformatie voor je lichaam is, is het fusiejaar dit voor je persoonlijkheid. De Fusie werkt volgens universele principes zoals ook elke therapievorm en transformatievorm werkt. Het is voor het fusiejaar niet noodzakelijk om de verdieping basistraining te doen. Wel is het mogelijk om deze te combineren.

Meer lezen?

Inschrijven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren