Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Tao Fusie

Er start een avondtraining Fusie op Dinsdagavond van 19:45-21:15 uur, vanaf 24 september 2019, 10 keer tot 10 december 2019 en aansluitend nog 20 keer in 2020 (tot half juni). Deze in totaal 30 avonden behandelen dezelfde stof als de dagtraining (dagtraining wordt voor het eerst weer in seizoen 2020-2021 gegeven).

De Fusietraining is het vervolg op de basistraining. Waar je in de basistraining je lichaam transformeert, doe je dit in de fusietraining met je chi-velden, je patronen en persoonlijkheid. De fusietraining zet een diepgaande transformatie in werking. De fusie is eigenlijk de basis onder elke therapievorm. Patronen, emoties, gebeurtenissen en de residu van je ervaringen wordt door de fusie opgeslagen in je buik waar deze verteerd worden. De buikhersenen (limbisch systeem) zijn altijd de baas over de hoofdhersenen als het gaat om emoties, patronen en alles wat je 'automatisch' doet of overkomt. De enige manier om werkelijk te veranderen is het oplossen van ladingen die onder patronen zitten. 'Bedenken' dat je iets niet meer wilt werkt meestal niet, maar integreren in je gevoelscentrum in je buikhersenen werkt wel. Dat is wat we met de fusietraining doen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je contact met je lichaam hebt. Om ervoor te zorgen dat je goed in je lichaam verankerd bent gaan we ook veel technieken leren die dat ondersteunen. De fusietraining is ook een goede voorbereiding op alle overige verdiepingstrainingen van de Tao zoals de Seksuele Alchemy, de Chi Nei Tsang (orgaanmassage), de Tai Chi chikung en De Kan en Li meditaties.

Met de fusietechnieken leer je om zelf ladingen, patronen, emoties en ervaringen te integreren op een diep niveau.

Je leert in deze training:

 • Belangrijke technieken die de fusie echt maken en laten indalen in je lichaam en persoonlijkheid.
 • Hoe je in jezelf kunt integreren waardoor de weg open is voor echt veranderen
 • De klassieke fusietechnieken zoals:
 1. Paqua’s.
 2. De 8 wonderkanalen.
 3. Het schoonmaken van je ruggengraat.
 4. Schoonmaken van je hersenen en geslachtsorganen.
 5. Het sealen van de vijf zintuigen.
 6. Het sealen van je aura.
 7. Het maken van een etherisch dubbel.
 8. Daarnaast doen we veel transformatie technieken.

Praktisch

Info en opgave: opgave a.u.b. via email rphageman@gmail.com, info: 030 2331766

Avondtraining: (nog 7 plekken vrij)

Tijd: Dinsdagavond 19:45-21:15 uur  vanaf 24 september 2019.

Deze training is inclusief het digitale  Fusiewerkboek

Wat kost mijn training? Praktische info over prijzen en kortingen.
Exacte programma van de dagtraining per dag (voor de avondtraining geldt hetzelfde programma, 3 avondlessen is ongeveer één dag)

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren