Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Expressie

Bij deze vorm van begeleiding helpt de therapeut of coach je met het uiting of iets creëren. Dit staat aan de basis van het therapeutische proces.

  • Praktijk voor Creatieve therapie en stemwerk (lees hier meer over Creatieve Therapie),
  • Praktijk voor beeldende therapie.
  • Zang praktijk.

Creatieve Therapie

De non-verbale expressie van creativiteit en stemwerk mobiliseert je fysiekzintuiglijke kant en draagt eigen metaforen, thema’s en oplossingen aan. Creatieve therapie of stemcoaching leert je opnieuw met jezelf en je omgeving om gaan en weer van het leven genieten. Bij oude rituelen in vele culturen zijn deze non-verbale aspecten niet voor niets volop vertegenwoordigd: zij helpen om het innerlijk weten te activeren bij het vinden van onze eigen weg.

Je kunt met creatieve therapie en stemcoaching werken aan levensfasevragen, identiteitsvragen, verlies, stressklachten, burnout, werkgerelateerde problemen, sociaal-emotionele problemen en aan problemen met je stem zonder medische oorzaak.

De creatieve therapie en stemcoaching worden – afhankelijk van de zorgverzekering – vergoed uit het aanvullende pakket.

Stem&Beeld

  • Omdat erover praten soms niet meteen lukt.
  • Als inzicht niet voldoende heeft geholpen.
  • Om een andere kant in jezelf aan te boren.

Kijkt voor meer informatie en achtergrond over creatieve therapie en stemcoaching op www.stemenbeeld.nl De tarieven voor creatieve therapie en stemcoaching staan daar ook.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren