Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Zaal- en praktijkkamerverhuur bij Avanturijn

Alle prijzen zijn vanaf 1 januari 2022

Avanturijn bevindt zich midden in het Centrum van Utrecht in het Museumkwartier, net naast de Dom op de Voetiusstraat nr. 3. Het monumentale pand heeft hoge plafonds en is sfeervol ingericht. We zijn makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (ongeveer 12 minuten lopen van het CS of 2 minuten van bushalte Janskerkhof).

Zalen

Er zijn 2 zalen van 35m2, geschikt voor diverse activiteiten zoals Yoga, meditatie, mindfulness en cursussen. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

In elke ruimte staan verse bloemen en tissues. Er is ook in elke ruime een muziekinstallatie voor het draaien van (zachte) begeleidende muziek.

Voor publicatie is het mogelijk om uw activiteit aan te kondigen via onze website.

Zaal bij Avanturijn reserveren?

Neem contact op

Praktijkkamers

Er zijn 5 praktijkruimten, één van 16m2 en 4 van 12m2. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

Praktijk kamers idividueel gebruik (tot 4 personen)

Ruimte Oppervlakte Per uur Per dagdeel
Safier, Diamant, Topaas, Turmalijn 12m2 €15,20 €50,-
Amethist 16m2 €18,40 €60,-

Bij meer dan 10 uur gebruik per maand geldt een korting van 10% op de uurprijs.

Bij meer dan 20 uur gebruik per maand geldt een korting van 20% op de uurprijs.

Het is ook mogelijk om een vast dagdeel per week te huren, waarbij je de ruimte elke week op dezelfde tijden tot je beschikking hebt (gebaseerd op continue basis en maandelijkse overschrijving, dus ook gedurende de vakantieperioden, voor vast huren gelden lagere tarieven. Neem hiervoor contact op).

Groepen

Ruimte Oppervlakte Tijd  t/m 8 personen vanaf 8 personen
Amethist 16m2 Per uur € 20,60 nvt
4 uren dagdeel € 65,- nvt
9-17u Hele dag € 120,- nvt
Voor-of achterzaal 35m2 Avond per uur

€ 36,-

€ 64,-
Avond dagdeel

€ 80,-

€ 95,-
19-13 of 13-17 uur dagdeel overdag

€ 145,-

€ 185,-
9-17u hele dag

€ 240,-

€ 290,-

Bij huur in een reeks geldt een korting voor de avonduren en voor hele dagen.

Het is mogelijk een optie te nemen op een ruimte, deze blijft staan tot de datum van activiteit of tot iemand anders voor dezelfde dag wil boeken. Dan krijgt de eerste optie de eerste keuze tot boeking. Bij opties worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Aan opties kunnen ook geen rechten worden ontleend.

Annuleringkosten bij boekingen: > 2 maanden : 0%, 1<>2 maanden: 30%, 2 wkn <> 1 maand: 50%, <2 wkn: 70%

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief.

Let op: Als je een ruimte wilt boeken voor de eerste keer, neem dan contact op voor inlogcodes. Iedereen kan in principe ruimte huren, minimale huur 1 uur (en verlengbaar per kwartier). Je hoeft geen minimaal aantal uren af te nemen per maand/jaar, maar mag gebruiken wat je nodig hebt!

Safier, Diamant en/of Topaas reserveren

Amethyst reserveren Tijdens de 1.5 meter richtlijnen is het ook mogelijk om een zaal te huren voor individuele sessies. De zalen zijn erg groot en hoog en hebben voldoende ruimte. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Klik op de link (Amethyst reserveren) voor meer info.

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief (er komt dus geen btw op de zaalhuur).

Cartering

Dranken:

Thee/koffie (onbeperkt), koekjes (ruim): € 7,20 p.p.

Zelfde als bovenstaand maar met koffie-apparaat (hoogwaardige koffie): € 8,90 p.p.

Aanvullende wensen (assortiment koude dranken) op aanvraag.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

Lunch/Souper:

Avanturijn verzorgd een excellente huisgemaakte lunch/souper bestaande uit:

Huisgemaakte Potage (groot), vegetarisch broodje (Geitenkaas Pesto of Brie met garnering) krentenbol, fruit, verse huisgemaakte smoothie op basis van vruchtensap en vers fruit.

Naar wens kan de lunch aangepast worden op niet-vegetarisch (zalm/vlees), veganistisch, glutenvrij en overige wensen.

€ 14,70 p.p.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

Arrangementen op aanvraag.

Heb je vragen of wil je een ruimte bij Avanturijn huren?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren