Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Therapie bij Avanturijn

Het in kaart brengen en op een rijtje zetten van je innerlijke patronen en gesteldheid is lastig als je het alleen moet doen. Zeker als je doel is om problemen uit te werken en klachten op te lossen. Dan kan therapie of personal coaching je helpen.

Er zijn veel verschillende soorten therapeutische begeleiding en coaching die meestal eenzelfde soort resultaat beogen. Kies een vorm van begeleiding die je aanspreekt. Sommige vormen ‘praat’ je tijdens de sessie met de therapeut of coach, terwijl je op een stoel zit, zoals de meeste vormen van cognitieve en psychologische therapie. Bij ander vormen van therapeutische begeleiding werk je dingen uit via je lichaam of via expressie. Een belangrijk onderdeel van de therapie of coaching is de therapeut, de persoon die je de begeleiding geeft. Het is cruciaal dat het tussen jou en haar of hem klikt. Het belangrijkste deel van therapie of coaching is het vertrouwen tussen cliënt en therapeut / coach.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren