Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Gratis Livestream van Tao trainingen

Open les

Via zoom kun je ook proeflessen volgen van 19:00- 21:00 uur.
let op: er is plek in de les (fysieke aanwezigheid) maar je kunt deze proefles ook online volgen. Als je er bij wilt zijn, geef je dan op via deze mail: rphageman@gmail.com . Er zijn geen kosten verboden aan de proefles voor de livestream noch in fysieke aanwezigheid.

De eerstvolgende is proefles op dinsdag 20 september om 19:00 uur.

Hier staat de link naar de Zoom les (proefles)

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84775291884?pwd=SGppQloyMkU4Zk9LZTBCeURaOHR6Zz09

Meeting ID: 847 7529 1884
Passcode: 99999

De livestream wordt via Zoom uitgezonden.  Je kunt het op je computer zien of op je telefoon. Een groter scherm is aan te bevelen omdat we ook aktief wat oefeningen gaan doen en het niet handig is om dit met een telefoon in je hand te doen.

De link werkt zonder de Zoom app, maar met de app krijg je doorgaans een iets betere verbinding. Zoom is gratis en kun je downloaden op deze site: Zoom download

Als je wilt meedoen kun je de link op deze pagina gebruiken. Als je vragen hebt, stuur een mailtje via: rphageman@gmail.com.

Goed beginnen aan je weekend

Vanaf zaterdagochtend 24 september 2022 van 9:00-9:30 uur kun je je weekend goed beginnen met een gratis warming-up van de dag. Bij voldoende belangstelling blijf ik deze deze geven, voor nu staat t/m 24 december in de planning. De trainingen zijn zonder theorie en kun je makkelijk via je scherm volgen. Als er engelstaligen aanwezig zijn, is de training in het Engels.

Op de dagen dat ik een jaartraining geef (zie hier) is de warming up ook live bij te wonen, geef je daarvoor dan even op, zodat ik weet hoeveel plek er nog is. Deze training is niet verplicht voor de mensen uit de jaartraining die om 10 uur begint, maar zij kunnen er natuurlijk ook vroeg bij zijn als ze willen.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87144388894?pwd=U2N0OXFCZnBoRjA5amdkbkp3Z3dLQT09

Meeting ID: 871 4438 8894
Passcode: 99999

De link naar de data in een .ics bestand om in je agenda te zetten staat hier.

Oude trainingen zijn te vinden het YouTube kanaal dat onderaan deze pagina staat.

van 30 maart t/m 26 juni 2020 (tijdens de eerste Corona Lockdown) heb ik op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend korte livestreams gegeven van 10:00-10:30 uur. De resulterende 50 filmpjes staan inmiddels geordend op deze site en kun je nog steeds bekijken via de links in het overzicht hieronder en onderaan de pagina.

Online gegeven Tao trainingen (klik op link voor de filmpjes):

Als een training in een groep wordt aangeboden staat dit op de betreffende pagina erbij. Op dit moment is er helaas maar plek voor 6 mensen in de groep. Een aantal trainingen is ook te volgen via livestream. De youtube filmpjes (trainingen van een half uur) staan op de betreffende pagina's erbij.

Gratis korte trainingen:

De links staan ook onderaan deze pagina.

Meditaties (deze staan alle op soundcloud)

Ik heb meditaties gemaakt, waarvan er een aantal op deze pagina staan. Die kun je doen naast de fysieke oefeningen op de filmpjes. Je kunt er ook om vragen via je mail, mocht het niet lukken ze zelf via soundcloud te uploaden. Dan stuur ik je de Mp3. Je mag ze onbeperkt gebruiken of doorgeven.

1. Klik hier voor het downloaden van de 'ontspannings meditatie' gebaseerd op adem, zucht en gaap.

2. Voor het downloaden van de 'progressieve spierontspanning' klik hier, en voor de uitleg van de progressieve spierontspanning klik hier

3. Actieve buikmassage. Klik hier voor deze meditatie

4. Meditatie om beter te slapen. Klik hier voor deze meditatie.

5. Meditatie: emotionele en mentale weerbaarheid, 2 versies: - met uitleg (lange versie) klik hier

                                                                                                                        - zonder uitleg (korte versie voor herhalen) klik hier

Gratis filmpjes van de livestreams

Deze kun je blijven bekijken via het YouTube kanaal Avanturijn (klik op de link)

Maar ook staan ze in het overzicht hier boven aan de pagina (meer geordend voor het overzicht bij de specifieke onderwerpen uit de trainingen).

Als je de meditaties op Mp3 wilt (je kunt ze via soundcloud beluisteren, maar het is handiger via Mp3), stuur me dan even een mail.

Deze trainingen worden je aangeboden door Cursuscentrum Avanturijn.

Je mag ze gewoon gebruiken wanneer je wilt.

Je mag een vrijwillige bijdrage geven als je dat wilt, dat wordt ook zeer gewaardeerd :)

Voor vrijwilllige bijdragen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht.

QR code is geldig tot 30 september 2022. Als hij verlopen is stuur dan even een berichtje.

Het bedrag is aan te passen.

De mensen die een vrijwillige bijdrage storten krijgen premium filmpjes waar dingen wat verder uitgelegd worden. Het is dus handig als je bijvoorbeeld je mailadres erbij zet of even een mail stuurt met je gegevens.

Heb je vragen?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren