Healing Tao kosten en kortingen 2022-2023

Wat gebeurt er bij een lockdown?

Avondtrainingen: Het is het afgelopen jaar gebleken dat de training online niet onderdoet voor de training live. Sommige mensen geven zelfs de voorkeur aan online, omdat je deze lekker thuis kunt doen zonder dat je hoeft te reizen en ook als je niet helemaal fit bent. En bovendien kun je met het filmmateriaal later nog herhalen.

Mocht er opnieuw een lockdown door de overheid worden ingesteld dan gaan de avondlessen online verder. Omdat bij sommige onderdelen van de training het een voordeel is om elkaar wel live te zien, komt er per trimester waarin we eventueel in de lockdown zitten een extra dag om live te verdiepen (als dat weer mogelijk is) zonder extra kosten . Deze dag wordt in overeenstemming met de deelnemers gepland.

Dagtraining: Er zijn 9 dagen gepland voor de 8 trainingsdagen. Mocht er lokaal nog een korte lockdown komen, is er dus uitloop mogelijk. Mocht er onverhoopt nog meer uitvallen, gaan we extra dagen plannen. De trainingen worden dus helemaal afgerond. De dagtraining gaat fysiek door of wordt uitgesteld. Er komt geen online vervanging voor een dagtraining (dat is teveel uren achter een beeldscherm).

Jaartrainingen (avondtraining of hele dagen)

Basisjaar en Fusiejaar (8 hele dagen of 30 lessen in de avond. Er is dus geen onderscheid in tarief voor de avondtraining of de dagtraining, ze zijn qua stof ook identiek).

Tarief bij in één keer betalen voor de hele jaartrainig:

Basistarief: €690,- voor particulieren.

€690,- excl. 21% btw (€841,80 incl.) voor zelfstandigen (zzp), vrij beroep of via werkgever

Tarief bij in 3 keer betalen

3x €240,- basistarief voor particulieren (rond 1 oktober, 1 januari en 1 april)

€240,- excl. 21% btw (€290,40 incl.) voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep of via werkgever.

Bij betaling van het 2e en 3e trimester in één keer geldt een korting van €15,- op het totaalbedrag voor deze 2 trimesters (basistarief is €480-15 = €465,-)

 

Kortingen op het basistarief voor particulieren en zzp/vrij beroep. (als je in 3 keer betaald deel je de kortingen door 3)

€90,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner. Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€120,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€120,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Het volgen van een dagtraining via internet is niet mogelijk (dit is wel mogelijk voor de avondtrainingen, dus als je een dag mist kun je meestal gewoon in de avondgroep inhalen. Ofwel online en als er plek is ook live).

Er is geen onderscheid in tarief voor het live of online volgen. Het is aan jou of je er echt bij wilt zijn of niet.

Gevorderden lessen

Deze kun je met een strippenkaart doen, dwz je kunt komen als je wilt. Fysiek of online (zelfde tarief).

Maandagavond 18.00-19.00 Strippenkaart €120,- voor 10 keer (te volgen na basisjaar) vanaf 26 september.
Dinsdagavond 19:45-21:15 fusie verdieping €160,- voor 10 keer (te volgen na fusiejaar, deze les valt samen met de fusie avondtraining. De eerste keer dat je deze groep doet kun je dus nog niet met een strippenkaart meedoen!). Deze les is vanaf 27 september.

Zaterdagochtend 9:00-9:30 vrije les voor iedereen (warming-up). Mogelijk in Engels, behalve als iedereen Nederlands verstaat. Maar het is een les zonder praten, dus kun je met je ogen alles al volgen. Vooralsnog is dit een online les, wel bij te wonen door mensen die aansluitend een dagtraining's dag hebben. Vanaf 24 september.

Betalen :  Stuur voordat je betaalt een mail om te kijken of er nog plek is om teleurstellingen te voorkomen. De vrije plekken die bij de trainingen staan kunnen inmiddels (gedeeltelijk) bezet zijn. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Betalingen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht o.v.v. je naam en de training (gebruik de naam die je ook in je mail naar mij gebruikt). Geef a.u.b. duidelijk aan bij de betaling welke training je doet. Je kunt ook de QR code scannen die hieronder staat:QR code geldig tot 30 september 2022. Is de link verlopen, stuur even een berichtje.
Het bedrag staat op 690,- maar is aan te passen.

Locatie : alle trainingen geef ik op mijn eigen locatie (Avanturijn).

Info en opgave : opgave a.u.b. via email rphageman@gmail.com, info: 030 2331766

Bij de basistraining hoort een privéconsult om de kringloop te openen (15/20 minuten) hiervoor is fysieke aanwezigheid vereist. Mensen die de volledige internet optie kiezen kunnen hiervoor een afspraak gedurende het derde trimester maken (mag onbeperkt uitgesteld worden).