Power Pilates

Veel mensen hebben een verkeerde lichaamshouding, waardoor rug-, schouder- en nekklachten de kop op steken. Het kan je aardig in de weg zitten in het dagelijks functioneren. Denk bijvoorbeeld aan je werk of als sporter of danser. De Pilates oefeningen zorgen ervoor dat je houding op een natuurlijke manier hersteld wordt.

Pilates helpt bij overgewicht

In onze welvaartsmaatschappij krijgen we steeds vaker overgewicht. In ieder geval kunnen er bij veel mensen nog wel een paar pondjes af. Veel mensen zijn het zat om altijd maar diëten te volgen of een sport te moeten doen die ze niet leuk vinden. Herken je een van deze dingen, dan is Pilates misschien iets voor je.

Joseph Pilates heeft een oefenprogramma uitgevonden waardoor diepere buikspieren, rugspieren en spieren rondom de dijen en bovenbenen goed getraind kunnen worden. Dit oefenprogramma heeft zeer goede resultaten en verandert je lichaam totaal. Je spieren rondom buik, heupen, en dijen worden strakker. Door het doen van Pilates wordt je soepel en sterk!

Je krijgt daardoor een correcte lichaamshouding waardoor problemen als nek-, schouder- en rugklachten de kop ingedrukt wordt. Daardoor verhoogt Pilates je levenskwaliteit omdat je je veel energieker gaat voelen.

Pilates is geen fitness of prestatiegericht oefenprogramma. Het geeft juist veel inzicht in jezelf. Pilates is oorspronkelijk ontwikkeld voor dansers. Mensen in de danswereld houden hun lichaam met deze oefeningen in topvorm met hun drukke bestaan. Ze zijn altijd lenig en hebben een sterk en gezond lichaam.

Dit wil toch iedereen! Voor iedereen is dit mogelijk!

Mocht je dit aanspreken kom en doe mee!

We werken in Avanturijn altijd standaard met kleine Pilates groepen waar veel persoonlijke aandacht is voor jou.

Pilates zei: ”Na tien sessies zul je het verschil voelen, na twintig het verschil zien, en na dertig zul je een heel nieuw lichaam hebben”.

De lessen zijn weer begonnen. Bel om je op te geven voor het live meetrainen in de kleine groep met veel ruimte en aandacht.

Tijd : Maandagavond 18:30- 19:30 uur (doorlopend)

Kosten :  10 lessen: €80,-
Losse les: €12,-  of ( €10,- U-pas/student). Dit tarief is al sinds 2005 hetzelfde.
Proefles : (1e keer dat je deze groep meedoet) is gratis

De kaarten zijn geldig voor de Poweryoga, Powerpilates

info: www.promassage.nl

gokuraki13@gmail.com

06 20302052

Inschrijven