Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Hetty Klompé - Stem&Beeld

Dit is momenteel de enige praktijk voor expressietherapie/vaktherapie in Avanturijn.

  • Omdat erover praten soms niet meteen lukt.
  • Als inzicht niet voldoende heeft geholpen.
  • Om een andere kant in jezelf aan te boren.

Stemwerk en beeldend werk zijn in deze therapie een middel, een taal waarbinnen expressie, leerervaringen, en herstel plaatsvindt. Je fysiekzintuiglijke kant wordt hiermee gemobiliseerd en draagt eigen metaforen, thema’s en oplossingen aan. Je leert opnieuw met jezelf en je omgeving om te gaan en weer van het leven genieten. Bij oude rituelen in vele culturen is deze non-verbale
expressie niet voor niets volop vertegenwoordigd: zij helpt om het innerlijk weten te activeren bij het vinden van onze eigen weg. Je kunt bij Stem&Beeld werken aan levensfasevragen, identiteitsvragen en aan problemen met je stem (zonder medische oorzaak). En je kunt om leren gaan met verlies, stressklachten, burn-out, werkgerelateerde problemen, sociaal-emotionele problemen.


Deze praktijk is wegens pensionering beëindigd per juli 2022.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren