Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Astrologie

Astrologie cursussen door Dick van der Mark

De cursussen Astrologie worden gegeven op elk niveau, van beginners tot bijscholing voor praktiserend astrologen. Centraal staat het inzicht dat men verwerft, de techniek is het middel. In elke Astrologie cursus wordt gewerkt met de horoscopen van de deelnemers.

Er is een open dag Astrologie op 29 augustus 2020 in Avanturijn. Deze dag duurt van 12:00-17:00 uur.

Zie voor alle actuele info: https://www.caelestis.nl/

Ieder seizoen zijn er nog meer activiteiten waaraan je kunt deelnemen, b.v. workshops over diverse thema’s, consultdagen in diverse centra, lezingen, beurzen, congressen en gastlessen aan Astrologie opleidingen die soms toegankelijk zijn voor niet-cursisten.

Voor vragen of aanmeldingen, zie kun je contact opnemen met Dick van der Mark:

tel: 030 – 2967175
e-maildebekendeweg@dickvandermark.nl

Dick van der Mark

Alle activiteiten worden gegeven door astroloog Dick van der Mark (1953), aangesloten als erkend lid en voorzitter van de Astrologische Associatie (ASAS). Wat een zoektocht was het om, aangekomen op de wereld, iets te begrijpen van planeet aarde. Na een studie Nederlands en na begonnen te zijn als leraar in het voortgezet onderwijs, ontdekte ik mijn eerste grote inspiratiebron: de astrologie. Voor het eerst een wezenlijk referentiekader.

Na de fase van enthousiasme over de begrijpelijkheid en voorspelbaarheid van het leven, bleek de horoscoop te dienen als legitimering van het Weten. Wat kon er eigenlijk geweten worden zonder horoscoop?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren