Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Coaching

Coaching is in de eerste plaats gericht op het veranderen van de wijze waarop je je gedraagt, met als doel de manier waarop je dingen doet productiever en minder problematisch te maken. Van oorsprong was coaching meer werk georiënteerd maar werkt tegenwoordig meestal op het snijvlak tussen werk en privé.

Coaching kan soms overlappen met leren (aanleren van specifieke vaardigheden) en met therapie (emotionele problemen die je hinderen in het veranderen van je gedrag).
Verandering komt in coaching vooral van je bereid te experimenteren met de verschillende gedragingen die je coach voorstelt en om te zien wat werkt en niet werkt voor je.
De specifieke invulling en werkwijze verschilt per coach en wordt mede bepaald door je coaching vraag.

Bij deze vorm van coaching / begeleiding gaat het nadrukkelijk om praten. In de regel wordt het lichaam niet aangeraak.

Heb je vragen of wil je je inschrijven?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren