Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Zaal- en praktijkkamerverhuur bij Avanturijn

Alle prijzen vanaf januari 2023

Avanturijn bevindt zich midden in het Centrum van Utrecht in het Museumkwartier, net naast de Dom op de Voetiusstraat nr. 3. Het monumentale pand heeft hoge plafonds en is sfeervol ingericht. We zijn makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (ongeveer 12 minuten lopen van het CS of 2 minuten van bushalte Janskerkhof).

Zalen

Er zijn 2 zalen van 35m2, geschikt voor diverse activiteiten zoals Yoga, meditatie, mindfulness en cursussen. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

In elke ruimte staan verse bloemen en tissues. Er is ook in elke ruime een muziekinstallatie voor het draaien van (zachte) begeleidende muziek.

Voor publicatie is het mogelijk om uw activiteit aan te kondigen via onze website.

Zaal bij Avanturijn reserveren?

Neem contact op

Praktijkkamers

Er zijn 5 praktijkruimten, één van 16m2 en 4 van 12m2. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

Praktijk kamers individueel gebruik (tot 4 personen)

Ruimte Oppervlak                              Per uur
Per dagdeel (4 uren)
Los Bij >10 uur per maand Bij >20 uur per maand Bij vast huren, prijs per uur, 12 mnd contract *) Losse prijs voor incidenteel huren
Safier, Diamant, Topaas, Turmalijn 12m2 €16,90 €15,21 €13,52 €9,98 €55,-
Amethist 16m2 €19,80 €17,82 €15,84 €11,90 €65,-

De losse uurprijs geldt voor incidenteel gebruik. Als je vaker gebruikt maakt van de ruimten wordt achteraf een kortingspercentage berekend. Als je elke week 2 sessies hebt van 1.25 uur, zit je al op meer dan 10 uur per maand. Bij gemiddeld 3 sessies per week van 2 uur zit je al ruim boven de 20 uur per maand. Hiervoor gelden lagere tarieven, zie de tabel hierboven.

Je hoeft bij Avanturijn alleen de tijd van de sessie te boeken, dus niet een half uur van tevoren of erna. Als je uitloopt boek je bij. De ruimte kan alleen geclaimd worden voor de tijd dat deze gehuurd wordt. Tussen 2 huurders zit minimaal 15 minuten.

*) Bij vast huren gaat het om aaneengesloten uren (dus niet met pauze ertussen) op dezelfde tijdstippen elke week. Dit kan bijvoorbeeld een dagdeel zijn. Vast huren is gebaseerd op continue basis (minimaal 12 maanden) en maandelijkse overschrijving, dus ook gedurende de vakantieperioden. De maandprijs wordt bepaald door het aantal uren per maand op te tellen (4,348 x aantal uren per week is het aantal uren per maand). Neem voor de mogelijkheden voor vast huren contact op.

Groepen


Veilig huren: In onze zalen hangt een LightAir 500 die kleine deeltjes als fijnstof, pollen, huismijt, bacteriën en virussen effectief uit de ruimte haalt. De kans op overdracht via aerosolen wordt daardoor met 97% verminderd. Dat is veel beter dan bij continu ventileren via raam of deur open.

Ruimte Oppervlakte Tijd  t/m 8 personen vanaf 8 personen
Amethist 16m2 Per uur € 24,60 n.v.t.
4 uren dagdeel € 75,- n.v.t.
9-17u Hele dag € 140,- n.v.t.
Voor-of achterzaal 35m2 Avond per uur

€ 39,-

€ 55,-
Avond dagdeel

€ 90,-

€ 105,-
19-13 of 13-17 uur dagdeel overdag

€ 165,-

€ 185,-
9-17u hele dag

€ 240,-

€ 290,-

Bij huur in een reeks geldt een korting voor de avonduren en voor hele dagen.

Het is mogelijk een optie te nemen op een ruimte, deze blijft staan tot de datum van activiteit of tot iemand anders voor dezelfde dag wil boeken. Dan krijgt de eerste optie de eerste keuze tot boeking. Bij opties worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Aan opties kunnen ook geen rechten worden ontleend.

Annuleringkosten bij boekingen: > 2 maanden : 0%, 1<>2 maanden: 30%, 2 wkn <> 1 maand: 50%, <2 wkn: 70%

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief.

Let op: Als je een ruimte wilt boeken voor de eerste keer, neem dan contact op voor inlogcodes. Iedereen kan in principe ruimte huren, minimale huur 1 uur (en verlengbaar per kwartier). Je hoeft geen minimaal aantal uren af te nemen per maand/jaar, maar mag gebruiken wat je nodig hebt!

Safier, Diamant en/of Topaas reserveren

Amethyst reserveren In sommige gevallen is het mogelijk een zaal te huren voor individuele sessies. De zalen zijn erg groot en hoog en hebben voldoende ruimte. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Klik op de link (Amethyst reserveren) voor meer info.

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief (er komt dus geen btw op de zaalhuur).

Cartering

Dranken:

Thee/koffie (onbeperkt), koekjes (ruim): € 8,70 p.p.

Zelfde als bovenstaand maar met koffie-apparaat (hoogwaardige koffie): € 10,90 p.p.

Aanvullende wensen (assortiment koude dranken) op aanvraag.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

Lunch/Souper:

Avanturijn verzorgd een excellente huisgemaakte lunch/souper bestaande uit:

Huisgemaakte Potage (groot), vegetarisch broodje (Geitenkaas Pesto of Brie met garnering) krentenbol, fruit, verse huisgemaakte smoothie op basis van vruchtensap en vers fruit.

Naar wens kan de lunch aangepast worden op niet-vegetarisch (zalm/vlees), veganistisch, glutenvrij en overige wensen.

€ 16,20 p.p.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

Arrangementen op aanvraag.

Heb je vragen of wil je een ruimte bij Avanturijn huren?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren