Zaal- en praktijkkamerverhuur bij Avanturijn

Alle prijzen vanaf januari 2024

Avanturijn bevindt zich midden in het Centrum van Utrecht in het Museumkwartier, net naast de Dom op de Voetiusstraat nr. 3. Het monumentale pand heeft hoge plafonds en is sfeervol ingericht. We zijn makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (ongeveer 12 minuten lopen van het CS of 2 minuten van bushalte Janskerkhof).

Zalen

Er zijn 2 zalen van 35m2, geschikt voor diverse activiteiten zoals Yoga, meditatie, mindfulness en cursussen. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

In elke ruimte staan verse bloemen en tissues. Er is ook in elke ruime een muziekinstallatie voor het draaien van (zachte) begeleidende muziek.

Voor publicatie is het mogelijk om uw activiteit aan te kondigen via onze website.

Zaal bij Avanturijn reserveren?

Neem contact op

Praktijkkamers

Er zijn 5 praktijkruimten, één van 16m2 en 4 van 12m2. Daarnaast beschikt Avanturijn over een wachtruimte met lectuur, 3 toiletten, een garderobe/omkleedruimte en een kleine keuken. Er zijn veel verschillende faciliteiten (tafels/stoelen, zachte matrasjes, yogamatjes, dekentjes, meditatiekussens, whiteboard, beamer, e.d.). Het gebruik van de keuken voor thee en koffie is inbegrepen (alles aanwezig). Alle gebruikte spullen dienen opgeruimd of teruggeplaatst te worden. Avanturijn kan in overleg de ruimte naar wens inrichten.

Praktijk kamers individueel gebruik (tot 4 personen) prijspeil 2024

 

Ruimte Oppervlak                              Per uur
Per dagdeel (4 uren)
  LosBij >10 uur per maandBij >20 uur per maanduren boven de 30 p.mnd *)Losse prijs voor incidenteel huren
Safier, Diamant, Topaas, Turmalijn12m2€17,60€15,84€14,08€12,32€58,-
Amethist16m2€20,60€18,54€16,48€14,42€66,-

 

De uurprijs geldt voor incidenteel gebruik. Als je vaker gebruikt maakt van de ruimten wordt achteraf een kortingspercentage berekend. Als je elke week 2 sessies hebt van 1.25 uur, zit je al op meer dan 10 uur per maand. Bij gemiddeld 3 sessies per week van 2 uur zit je al ruim boven de 20 uur per maand. Hiervoor gelden lagere tarieven, zie de tabel hierboven.

Extra voordelen bij vaken huren:

> 10 uur per maand: 10% korting over alle uren en 1x per week gratis wijzigen/annuleren (voor afspraken binnen een week) in geval van ziekte of no show. Buiten 7 dagen voor de start van de afspraak onbeperkt gratis annuleren/wijzigen.

> 20 uur per maand: 20% korting over alle uren en onbeperkt gratis wijzigen/annuleren.

*) > 30 uur per maand: 20% korting over de eerste 30 uur, daarboven 30% korting. Onbeperkt wijzigen en annuleren binnen een week.

Voor iedereen:

Je hoeft bij Avanturijn alleen de tijd van de sessie te boeken, dus niet een half uur van tevoren of erna. Als je uitloopt boek je bij. De ruimte kan alleen geclaimd worden voor de tijd dat deze gehuurd wordt. Tussen 2 verschillende huurders zit minimaal 15 minuten. Er is geen minimaal vereiste afname van huur per maand/jaar.

Annuleren en wijzigen van afspraken kan tot 7 dagen voor de afspraak binnen ons systeem en is kostenloos. Het vasthouden van meerdere tijden is echter niet toegestaan. Vandaar dat binnen 7 dagen alleen gewijzigd kan worden door contact op te nemen met Avanturijn (mail/app).

Annuleringskosten binnen 7 dagen is normaal 50% en binnen 24 uur 100%.

Groepen


Veilig huren: In onze zalen hangt een LightAir 500 die kleine deeltjes als fijnstof, pollen, huismijt, bacteriën en virussen effectief (100%) uit de ruimte haalt. De kans op overdracht via aerosolen wordt daardoor bijvoorbeeld met 97% verminderd, maar ook mensen met allergie/astma hebben hier veel baat bij. De Lightair zuivert veel beter dan ventileren via raam of deur open. Dit natuurlijk ook omdat veel stoffen (fijnstof verkeer en houtkachels omgeving en pollen) van buiten komen.

 

 

Ruimte Oppervlakte Tijd  t/m 8 personen vanaf 8 personen
 
Amethist16m2Per uur€ 25,60n.v.t. 
  4 uren dagdeel€ 78,-n.v.t. 
  9-17u Hele dag€ 145,-n.v.t. 
Voor-of achterzaal35m2Avond per uur

€ 41,-

€ 57,- 
  Avond dagdeel

€ 94,-

€ 109,- 
  19-13 of 13-17 uur dagdeel overdag

€ 172,-

€ 193,- 
  9-17u hele dag

€ 250,-

€ 302,- 

 

Bij huur in een reeks geldt een korting voor de avonduren en voor hele dagen.

Het is mogelijk een optie te nemen op een ruimte, deze blijft staan tot de datum van activiteit of tot iemand anders voor dezelfde dag wil boeken. Dan krijgt de eerste optie de eerste keuze tot boeking. Bij opties worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Aan opties kunnen ook geen rechten worden ontleend.

Annuleringkosten bij boekingen: > 2 maanden : 0%, 1<>2 maanden: 30%, 2 wkn <> 1 maand: 50%, <2 wkn: 70%

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief.

Let op: Als je een ruimte wilt boeken voor de eerste keer, neem dan contact op voor inlogcodes. Iedereen kan in principe ruimte huren, minimale huur 1 uur (en verlengbaar per kwartier). Je hoeft geen minimaal aantal uren af te nemen per maand/jaar, maar mag gebruiken wat je nodig hebt!

In sommige gevallen is het mogelijk een zaal te huren voor individuele sessies. De zalen zijn erg groot en hoog en hebben voldoende ruimte. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Klik op de link (Amethyst reserveren) voor meer info.

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief (er komt dus geen btw op de zaalhuur).

Safier, Diamant en/of Topaas reserveren Amethyst reserveren

In sommige gevallen is het mogelijk een zaal te huren voor individuele sessies. De zalen zijn erg groot en hoog en hebben voldoende ruimte. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Klik op de link (Amethyst reserveren) voor meer info.

Zaalhuur valt onder het 0% btw tarief (er komt dus geen btw op de zaalhuur).

Cartering

Dranken:

Onbeperkt Thee/koffie (goed expresso apparaat en theedoos), koekjes (ruim): € 9,60 p.p.

Aanvullende wensen (assortiment koude dranken) op aanvraag.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

 

Lunch/Souper:

Avanturijn verzorgd een excellente huisgemaakte lunch/souper bestaande uit:

Huisgemaakte Potage (groot), vegetarisch broodje (Geitenkaas Pesto of Brie met garnering) krentenbol, fruit, verse huisgemaakte smoothie op basis van vruchtensap en vers fruit.

Naar wens kan de lunch aangepast worden op niet-vegetarisch (zalm/vlees), veganistisch, glutenvrij en overige wensen.

€ 16,80 p.p.

Prijzen catering zijn exclusief 9% btw.

Arrangementen op aanvraag.

Heb je vragen of wil je een ruimte bij Avanturijn huren?

Neem contact op