Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Healing Tao kosten en kortingen

Alle trainingen zijn met Corona-garantie.

Mocht het vanuit de overheid niet mogelijk zijn de trainingen door te laten gaan, dan worden deze verplaatst naar vanaf het moment waarop het wel weer mogelijk is. Net als afgelopen seizoen is het mogelijk dat de trainingen gedeeltelijk doorgaan via livestream en vervolgens met dagen/avonden wordt aangevuld als dat weer mogelijk is. Als dat zo is wordt dat in afstemming met de deelnemers gepland.

Dagtrainingen

Losse dagen: Detox training en Open je Hart training (1 dag)

basistarief: €80,- (losse dag )

€80,- excl. 21% btw; €96,80 incl. btw voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep 

€110,- excl. 21% btw; €133,10 incl. btw )via werkgever

Kortingen losse dagen: op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

Ondanks de beperkte groepsgrootte is er ruimte voor kortingen:

€20,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner (dus ook als je met z'n 3-en komt). Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€10,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€10,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Een enkele dagtraining volgen via zoom (livetraining) is ook mogelijk zolang de 1.5 meter maatschappij geldt.

De prijs voor het live volgen via internet is €40,- en er zijn verder geen kortingen op dit tarief van toepassing.

Bij de detoxtraining kun je eventueel een metalen hitter in bruikleen ophalen (borg €50,-) of aanschaffen (€75,-; zeer beperkte voorraad). Het gebruiken van de metalen hitter is niet noodzakelijk.

Dagtraining: Basisjaar en Fusiejaar (8 dagen)

Basistarief: €590,- (8 dagen) voor particulieren.

€590,- excl. 21% btw (€713,90 incl.) voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep (losse dag €80,- excl. 21% btw; €96,80 incl. btw)

€800,- excl. 21% btw (€968,- incl.) via werkgever

Kortingen dagtrainingen (8 dagen) op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

Ondanks de beperkte groepsgrootte is er ruimte voor kortingen:

€80,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner. Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€100,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€120,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Het live volgen van een jaar dagtraining via internet is op dit moment niet mogelijk (dit is wel mogelijk voor de avondtrainingen en losse dagen). Wel kun je de basis via de avondgroepen livestreams volgens (mist deze doorgaan), of bij de avondgroepen aansluiten als weer een grotere groep is toegestaan en zo bijvoorbeeld gemiste dagen inhalen. Let op: er is geen avondgroep fusie!

Betalen:  Stuur voordat je betaalt een mail om te kijken of er nog plek is om teleurstellingen te voorkomen. De vrije plekken die bij de trainingen staan kunnen inmiddels (gedeeltelijk) bezet zijn. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Betalingen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht o.v.v. je naam en de training (gebruik de naam die je ook in je mail naar mij gebruikt). Geef a.u.b. duidelijk aan bij de betaling welke training je doet.

Locatie: alle trainingen geef ik op mijn eigen locatie (Avanturijn). De groepsgrootte is maximaal 6 personen (totdat het 1.5 meter afstand houden niet meer geldt). Als de training vol zit kun je kiezen voor een wachtlijst.

Tijd: 10:00- 17:00 uur (pauze van 13:00-14:00 uur), lunch zelf meenemen.

Info en opgave: opgave a.u.b. via email rphageman@gmail.com, info: 030 2331766

Avondtrainingen

Naast jaartrainingen (maandelijks op hele dagen) zijn er ook jaartrainingen in avondgroepen, onderverdeeld in 3 trimesters van elk 10 avondlessen (90 minuten). De avondtraining heeft een vergelijkbaar programma. Daarnaast is het een wekelijkse training waardoor je in staat bent de stress van de week makkelijker los te laten. Hieronder staan de tarieven voor de avondgroepen (geldt voor alle groepen behalve de gevorderde Fusiegroep):

Kosten per trimester:

€220,- basistarief voor particulieren

€220,- excl. 21% btw (€266,20 incl.) voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep

€390,- excl. 21% btw (€471,90 incl.) via werkgever

Bij betaling in één keer voor het hele basisjaar geldt een korting €70,- op het totaalbedrag (basistarief is €660-70 = €590,-)
Bij betaling van het 2e en 3e trimester in één keer geldt een korting van €45,- op het totaalbedrag (basistarief is €440-45 = €495,-)

Kortingen avondtrainingen (per trimester) op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

€30,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner. Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€30,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€40,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Je kunt de avondtraining ook via livestream (zoom) volgen tegen een zeer gunstig tarief.

Optie 1: half om half. Deze optie is bedoeld om wat meer mensen te kunnen toelaten tot de training, waarbij je toch wel vaak aanwezig kunt zijn. Ofwel op de even, danwel de oneven dagen. Ruilen van dagen kan alleen als andere deelnemers met deze optie ook willen ruilen. Kosten: €165,- (25% korting) verdere korting: Partner €15,-(zelfde internetlocatie) Herhalen €20,- ; U-pas €20,- 

Optie2: volledig via livestream volgen. Basistarief per trimester:  €110,- (50% korting) verdere kortingen: Partner €30,-(zelfde internet locatie) Herhalen €30,- ; U-pas €15,- (Korting voor herhalen is hoger, omdat dit een goede manier is om een 'opfris training' te doen).

Bij de basistraining hoort een privéconsult om de kringloop te openen (15/20 minuten) hiervoor is fysieke aanwezigheid vereist. Mensen die de volledige internet optie kiezen kunnen hiervoor een afspraak gedurende het derde trimester maken (mag onbeperkt uitgesteld worden).

De eerste optie blijft bestaan, zolang de anderhalve meter maatschappij geldt. We gaan dat per trimester bekijken. Als er namelijk meer mensen in de les mogen zitten kan iedereen weer gewoon meedoen. De 2e optie blijf ik bij voldoende belangstelling het hele jaar doen. Ook dat gaan we per trimester bekijken.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren