Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Healing Tao kosten en kortingen

Corona garantie.

Avondtrainingen: Het is het afgelopen jaar gebleken dat de training online niet onderdoet voor de training live. Sommige mensen geven zelfs de voorkeur aan online, omdat je deze lekker thuis kunt doen zonder dat je hoeft te reizen en ook als je niet helemaal fit bent. En bovendien kun je met het filmmateriaal later nog herhalen.

Mocht er opnieuw een lockdown door de overheid worden ingesteld dan gaan de avondlessen online verder. Omdat bij sommige onderdelen van de training het een voordeel is om elkaar wel live te zien, komt er per trimester waarin we eventueel in de lockdown zitten een extra dag om live te verdiepen (als dat weer mogelijk is) zonder extra kosten. Deze dag wordt in overeenstemming met de deelnemers gepland.

Dagtraining: Het komende jaar heb ik 9 dagen gepland voor de 8 trainingsdagen. Mocht er lokaal nog een korte lockdown komen, is er dus uitloop mogelijk. Mocht er onverhoopt nog meer uitvallen, gaan we extra dagen plannen. De trainingen worden dus helemaal afgerond.

Dagtrainingen

Losse dagen: Detox training en Open je Hart training (1 dag)

basistarief: €90,- (losse dag )

€90,- excl. 21% btw; €108,90 incl. btw voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep 

Kortingen losse dagen: op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

Ondanks de beperkte groepsgrootte is er ruimte voor kortingen:

€20,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner (dus ook als je met z'n 3-en komt). Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€10,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€10,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Een enkele dagtraining volgen via zoom (livetraining) is ook mogelijk zolang de 1.5 meter maatschappij geldt.

Bij het volgen via livestream geldt een korting van  €20,- op het standaard tarief.

Bij de detoxtraining kun je eventueel een metalen hitter in bruikleen ophalen (borg €50,-) of aanschaffen (€75,-; zeer beperkte voorraad). Het gebruiken van de metalen hitter is niet noodzakelijk.

Minimale aantallen: Een dagtraining gaat door bij minimaal 6 deelnemers, waarvan minimaal 4 live aanwezig zijn.

Dagtraining: Basisjaar en Fusiejaar (8 dagen)

Basistarief: €690,- (8 dagen) voor particulieren.

€690,- excl. 21% btw (€841,80 incl.) voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep (losse dag €90,- excl. 21% btw; €108,90 incl. btw)

Kortingen dagtrainingen (8 dagen) op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

Ondanks de beperkte groepsgrootte is er ruimte voor kortingen:

€80,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner. Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€100,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€120,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Het live volgen van een jaar dagtraining via internet is op dit moment niet mogelijk (dit is wel mogelijk voor de avondtrainingen en losse dagen). Wel kun je de basis via de avondgroepen livestreams volgens (mist deze doorgaan), of bij de avondgroepen aansluiten als weer een grotere groep is toegestaan en zo bijvoorbeeld gemiste dagen inhalen. Let op: er is geen avondgroep fusie!

Betalen:  Stuur voordat je betaalt een mail om te kijken of er nog plek is om teleurstellingen te voorkomen. De vrije plekken die bij de trainingen staan kunnen inmiddels (gedeeltelijk) bezet zijn. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Betalingen: NL92INGB0005931272 t.n.v. cursuscentrum Avanturijn te Utrecht o.v.v. je naam en de training (gebruik de naam die je ook in je mail naar mij gebruikt). Geef a.u.b. duidelijk aan bij de betaling welke training je doet. Je kunt ook de QR code scannen die hieronder staat:
Betaling via QR code

Locatie: alle trainingen geef ik op mijn eigen locatie (Avanturijn). De groepsgrootte is maximaal 6 personen (totdat het 1.5 meter afstand houden niet meer geldt). Als de training vol zit kun je kiezen voor een wachtlijst.

Tijd: 10:00- 17:00 uur (pauze van 13:00-14:00 uur), lunch zelf meenemen.

Info en opgave: opgave a.u.b. via email rphageman@gmail.com, info: 030 2331766

Avondtrainingen

Naast jaartrainingen (maandelijks op hele dagen) zijn er ook jaartrainingen in avondgroepen, onderverdeeld in 3 trimesters van elk 10 avondlessen (90 minuten). De avondtraining heeft een vergelijkbaar programma. Daarnaast is het een wekelijkse training waardoor je in staat bent de stress van de week makkelijker los te laten. Hieronder staan de tarieven voor de avondgroepen (geldt voor alle groepen behalve de gevorderde Fusiegroep):

Kosten per trimester:

€230,- basistarief voor particulieren

€230,- excl. 21% btw (€266,20 incl.) voor zelfstandigen (zzp) en vrij beroep

€390,- excl. 21% btw (€471,90 incl.) via werkgever

Bij betaling in één keer voor het hele basisjaar geldt een korting €70,- op het totaalbedrag (basistarief is €690-70 = €620,-)
Bij betaling van het 2e en 3e trimester in één keer geldt een korting van €45,- op het totaalbedrag voor deze 2 trimesters (basistarief is €460-45 = €415,-)

Kortingen avondtrainingen (per trimester) op bovenstaande tarieven voor particulieren en zzp/vrij beroep:

€30,- Partnerkorting: deze geldt eenmaal voor elke afzonderlijke partner. Dit kan je levenspartner zijn maar ook een familielid of goede vriend(in) (je geeft je gezamenlijk op).

€30,- Bij het herhalen van een training die je al eerder bij mij gedaan hebt.
€40,- Bij U-pas, student (alleen voor dagstudenten geregistreerd aan een reguliere opleiding (Universiteit, HBO, MBO e.d.) op vertoon van collegekaart) of minimum inkomen. U-pas houders kunnen tevens hun volledige U-pas budget inzetten.

Je kunt de avondtraining ook via livestream (zoom) volgen. In dat geval is er onbeperkt plaats.

Bij de basistraining hoort een privéconsult om de kringloop te openen (15/20 minuten) hiervoor is fysieke aanwezigheid vereist. Mensen die de volledige internet optie kiezen kunnen hiervoor een afspraak gedurende het derde trimester maken (mag onbeperkt uitgesteld worden).

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren