Power Yoga

Ben je vaak moe? Heb je klachten van nek, schouders, RSI (Repetitive Stress Injury), rugklachten, slapeloosheid of stress? Wil je leniger én krachtiger worden? Dan is Poweryoga iets voor jou!

Wat is Poweryoga?

Yoga betekent inzicht in jezelf. Aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt inzicht in hoe het nu met je gaat en hoe je je gezondheid positief kunt beïnvloeden. In Poweryoga doen we houdingen en series achter elkaar waardoor je lenigheid en kracht in jezelf ontwikkelt. Poweryoga is een flow.

Je kunt hierdoor beginnende klachten al gelijk de kop indrukken. Je hoeft niet jong, dun, flexibel, sterk, spiritueel of in goede conditie te zijn om met Poweryoga te beginnen. Alles wat je nodig hebt is een dosis nieuwsgierigheid en een voornemen om je veel prettiger te willen voelen. Je krijgt veel energie door het doen van Poweryoga.

In Avanturijn zijn de poweryoga groepen niet te groot, omdat we niet van massaal les houden. Je zitten met 6 tot 14 mensen in een poweryoga groep, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor jou. Als de groepen te groot worden, starten we een nieuwe  groep.

Kom ook poweryoga doen in Avanturijn!

Praktische info

De lessen zijn weer begonnen. Bel om je op te geven voor het live meetrainen in de kleine groep met veel ruimte en aandacht.

Tijd: Maandagavond 19:45- 21:15 uur

Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen van de overheid is er nog geen fysieke les mogelijk. Wel kun je aansluiten bij de livestreams. Neem daarvoor contact op met de docente (zie onder).

Losse les: €12,-  of ( €10,- U-pas/student). Dit tarief is al sinds 2005 hetzelfde.
Proefles: (1e keer dat je deze groep meedoet) is gratis.

De kaarten zijn geldig voor de Poweryoga, Powerpilates en Mindfullnes4You Yoga.

info www.promassage.nl
Email : gokuraki13@gmail.com
Tel : 06 20302052

Inschrijven