Power Yoga

Ben je vaak moe? Heb je klachten van nek, schouders, RSI (Repetitive Stress Injury), rugklachten, slapeloosheid of stress? Wil je leniger én krachtiger worden? Dan is Poweryoga iets voor jou!

Wat is Poweryoga?

Yoga betekent inzicht in jezelf. Aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt inzicht in hoe het nu met je gaat en hoe je je gezondheid positief kunt beïnvloeden. In Poweryoga doen we houdingen en series achter elkaar waardoor je lenigheid en kracht in jezelf ontwikkelt. Poweryoga is een flow.

Je kunt hierdoor beginnende klachten al gelijk de kop indrukken. Je hoeft niet jong, dun, flexibel, sterk, spiritueel of in goede conditie te zijn om met Poweryoga te beginnen. Alles wat je nodig hebt is een dosis nieuwsgierigheid en een voornemen om je veel prettiger te willen voelen. Je krijgt veel energie door het doen van Poweryoga.

In Avanturijn zijn de poweryoga groepen niet te groot, omdat we niet van massaal les houden. Je zitten met 6 tot 14 mensen in een poweryoga groep, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor jou. Als de groepen te groot worden, starten we een nieuwe  groep.

Kom ook poweryoga doen in Avanturijn!

Praktische info

op dit moment wordt er alleen een Pilatesles gegeven van 18-19 uur op maandagavonden vanaf 8 januari 2024.

 

De kaarten zijn geldig voor de Powerpilates

info www.promassage.nl
Email : gokuraki13@gmail.com
Tel : 06 20302052

Inschrijven